Les antigues Botigues de Mar a Creixell

Creixell acull el rodatge de l'adaptació del llibre de Javier Cercas, 'Las leyes de la frontera'

L'equip de producció ha treballat a les cases de les antigues Botigues de Mar

Creixell ha acollit aquesta setmana el  rodatge  de diverses escenes de la  pel·lícula 'Las leyes de la frontera', l'adaptació al cinema de la novel·la del conegut escriptor gironí Javier Cercas. En concret, el rodatge ha tingut lloc a la urbanització Port-Romà d'aquest municipi del Tarragonès. 

Les escenes s'han rodat a l'interior i exterior d'una de les  cases de les anomenades antigues Botigues de Mar  de Creixell, situades a l'avinguda de la platja del Port Romà de Creixell  i també a la platja creixellenca. Segons han explicat des del consistori de Creixell, l'Ajuntament  ha col·laborat en les necessitats tècniques del rodatge tals com en la senyalització de la zona, enllumenat públic, permisos oficials, regulació del trànsit de la zona i endemés.. Així mateix, han assegurat que tot  l'equip de muntadors, tècnics, figurants i actors han complert els protocols necessaris per evitar els contagis de la COVID-19.

Una pel·lícula ambientada als anys 80

'Las leyes de la frontera' és  una història d'amor ambientada als anys 80 que explica una història de joves gironins. L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Creixell s'ha mostrat molt satisfeta pel fet que «Creixell esdevingui un municipi de rodatges». En els darrers anys, Creixell ha sigut l'escenari de pel·lícules tan conegudes com '100 metros, amb Dani Rovira i Karra Elejalde, o 'La teta i la luna', del desaparegut cineasta Bigas Luna.