El nou punt de la Creu Roja situat a l'Hospitalet de l'Infant

Creu Roja obre les portes en un nou punt d'assistència a l'Hospitalet de l'Infant

S'oferiran diversos serveis a la població | Està situat a l'Oficina de Benestar Social, al carrer Alamanda número 2

La Creu Roja té un nou punt d'atenció a les comarques de Tarragona. Aquest dimecres, 19 de maig, s'ha anunciat l'acord amb l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per facilitar un espai a la Creu Roja de Mont-roig del Camp, amb seu Mont-roig del Camp - Miami Platja.

Així doncs, la institució humanitària oferirà els seus serveis a la ciutadania dels municipis del Baix camp a l'Oficina de Benestar Social, que està situada al carrer Alamanda número 2 de l'Hospitalet de l'Infant.


Diversos serveis al punt de la Creu Roja 

En el nou punt d'atenció que hi haurà a l'Hospitalet de l'Infant es brindaran diversos serveis. La presidenta de l'oficina local a Mont-roig del Camp, María Pilar Poves Ruiz-Navarro, ha explicat que la Creu Roja oferirà a la població assessorament  en matèria d'ajuts de l'administració; teleassistència  domiciliària; assessorament a víctimes de violència de gènere (ATENPRO); atenció a la gent gran (acompanyament domiciliari a persones en solitud); cursos  de formació; Creu Roja Joventut (activitats i assessorament dirigit a joves); suport en la recerca de feina i en la gestió de currículums, entre altres. 

D'altra banda, la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Lupe Capella, ha afegit que «amb aquest nou punt d'assistència, intentarem donar cobertura a necessitats que l'administració no pot arribar a satisfer. Creu Roja és una entitat molt preparada per fer aquesta labor, està avalada per molts anys d'experiència».

Totes aquelles persones que estiguin interessades  a ser ateses en aquest punt d'atenció de Creu Roja han de demanar cita prèvia. Per fer-ho, s'ha de trucar al telèfon  683 193 924 o a través del correu electrònic miguesso@creuroja.org.