Imatge d'una cursa de cavalls al circuit del Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca

Prop de 10.000 persones gaudeixen de les curses de cavalls de Vila-seca

Les tres curses del Cós de Sant Antoni, disputades al circuit del Parc de la Torrede d'en Dolça, han tornat a ser un gran èxit

El Cós de Sant Antoni de Vila-seca Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, va celebrar-se aquest diumenge al matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça amb la presència de gairebé 10.000 persones, que van gaudir d'una gran jornada festiva i familiar. Van ser tres curses, amb un total de 22 cavalls participants, en què es van repartir 30.000 euros en premis.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Vila-seca en un comunicat, els professionals, les autoritats, els propietaris i els aficionats en general que van assistir a les curses van destacar l’excel·lent organització i l’èxit, un any més, de les úniques curses de cavalls que se celebren a Catalunya.

Els guanyadors de les tres curses

En la primera cursa, de 1.700 metres de distància, el Premi Torre d’en Dolça va ser pel cavall Karibbean Dream, de la quadra Samalassa i muntat pel genet Clement Cadel. En la segona cursa, que atorga el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, amb una distància de 2.500 metres, el guanyador va ser el cavall Mazeltof, de la quadra Rio Cubas i muntat per Diego Sarabia.

Finalment, la cursa Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, va ser guanyada pel cavall So Historm, també de la quadra Rio Cubas i muntat pel mateix genet Diego Sarabia.