Els portaveus del govern municipal de Cambrils, Oliver Klein, Lluís Abella, Camí Mendoza i Alejandro Garcia, en una sessió plenària.

El govern de Cambrils presenta el Pla d'Acció Municipal vuit mesos després d'iniciar el mandat

L'acte de presentació tindrà lloc aquest divendres 7 de febrer, a les 12 hores, al Saló de Plens

Aquest divendres, 7 de febrer, és finalment la data escollida per presentar el Pla d'Acció Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Cambrils pel mandat 2019-2023. Els portaveus de l'equip de govern presentaran públicament els eixos programàtics pels pròxims anys en un acte obert al conjunt de la ciutadania que tindrà lloc a les 12 hores al Saló de Plens de la casa consistorial.

Vuit mesos després de configurar el govern municipal, el tripartit d'ERC, NMC i Junts per Cambrils  exposaran els detalls de les principals línies del PAM que ja es van avançar en una roda de premsa celebrada el passat 18 de setembre. En aquests primers mesos de mandat, des de l'oposició han criticat de forma reiterada que aquest pla no es fes públic abans.

Desencallar el Teatre Auditori i l'avinguda de l'Esport, entre les prioritats reflectides al PAM

Tal com van anunciar aleshores, el PAM manté com a prioritats alguns dels grans projectes que ja s'havien començat a perfilar en l'anterior mandat, com és desencallar el Teatre Auditori, l'avinguda de l'Esport o legalitzar definitivament l'activitat al polígon Belianes. D'altra banda, les tres formacions del govern han acordat afrontar altres projectes urbanístics molt demandats, com poden ser la remodelació de la rambla de Jaume I i de l'avinguda de la Diputació.

El document s'estructura en quatre eixos estratègics: el benestar de les persones, el progrés econòmic, la ciutat amable i el Cambrils proper amb les persones que hi viuen. «Aquests eixos han d'incidir en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i de les ciutadanes del nostre municipi i la millora dels serveis públics, un futur centrat en les persones i en els espais públics», defensen des del consistori, tot incidint en el compromís pel rendiment de comptes, la transparència i la participació ciutadana.

La presentació d'aquest divendres anirà a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el primer tinent d'alcaldia, Lluís Abella, i el segon tinent d'alcaldia, Oliver Klein. L'acte serà presentat pel tercer tinent d'alcaldia, Alejandro Garcia, encarregat de fer el seguiment polític del Pla d'Acció Municipal 2019-2023.