Imatge de l''skyline' de PortAventura

PortAventura treballa per tornar a obrir portes el 27 de març

Fonts del parc han puntualitzat que «la darrera paraula la tindran les autoritats sanitàries»

Tarragona  està a un pas, si la situació sanitària ho permet, de recuperar un dels seus principals motors econòmics. PortAventura preveu tornar a obrir portes  el dissabte,  27 de març, just el cap de setmana previ a la Setmana Santa d'enguany. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La informació l'han confirmat a TarragonaDigital fonts del parc. Aquestes fonts consultades han puntualitzat, però, que «la darrera paraula, com sempre, serà de les autoritats sanitàries». Ara per ara, la plantilla que està treballant al parc és, bàsicament, treballadors de manteniment. Si l'evolució de la COVID-19 ho permet, PortAventura World iniciarà la temporada alta turística amb l'esperança de deixar enrere un any nefast per tot el sector. 

Un nou projecte per oblidar un mal any

Aquest serà l'any que el parc engegarà un nou projecte: 'The Beat Challenge', un espai dedicat totalment al món del futbol, impulsat conjuntament amb LaLiga, i que suposarà una inversió total de 150 milions d'euros. A més a més, enguany es compleix el 26è aniversari d'un dels símbols del parc més coneguts arreu del món: el Dragon Kahn, la muntanya russa més llarga del món fins l'any 2002, quan li va prendre el ceptre Colossus, a Thorpe Park, al Regne Unit. 

L'any 2020, l'any de l'esclat de la pandèmia, PortAventura va tenir la temporada més curta de la història del parc perquè entre el primer estat d'alarma, les desescalades i els rebrots de l'estiu i la tardor, només va poder estar obert del 8 de juliol al 16 d'octubre, havent de renunciar als períodes de Halloween i Nadal, unes de les dates de més afluència. Tot i les nombroses dificultats, el parc va tancar l'estiu amb xifres «positives»: Un 87% d'ocupació als hotels i un 86% dels visitants de la resta de l'Estat.