Detingut a Cambrils per agredir la seva dona amb el pal d'una fregona

Els fets es van produir la matinada del passat divendres

Un home va ser detingut la matinada del passat divendres, dia 9 d'agost, a Cambrils, després d'haver agredit la seva esposa amb el pal d'una fregona. El presumpte agressor està acusat d'un delicte de violència en l'àmbit de la llar. Va ser la Policia Local de Cambrils qui va dur a terme aquesta detenció després de l'avís que va rebre per part d'un dels fills de la parella.

Una agressió derivada d'una discussió familiar

Els fets van tenir lloc, doncs, la matinada de divendres a dissabte en un domicili situat al carrer de Colom de Cambrils. Tot plegat es va originar amb una sonora discussió entre la mare i el seu fill. Quan el pare va arribar i va presenciar aquesta picabaralla,  va atacar la seva dona agafant-la pel coll i deixant-li marques visibles d'aquesta agressió.

Acte seguit, l'home va agafar el pal de la fregona i li va propinar diversos cops. Davant d'aquestes repetides agressions, el fill de la parella va avisar els serveis d'Emergències a través del telèfon 112. La Policia Local de Cambrils va arribar ràpidament al lloc dels fets i va detenir l'home per un presumpte delicte de violència masclista.

L'home, detingut per la Policia Local de Cambrils

En arrestar-lo, un altre agent va atendre la dona en primera instància, que va donar aquest primer relat dels fets. A l'habitatge del carrer de Colom també s'hi va desplaçar una unitat dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que va atendre la víctima.