Detall de la bola de cristalls d'una discoteca, amb cables desconectats degut al tancament pel confinament

Deu restaurants i discoteques de Salou s'adhereixen a la proposta de prova pilot de Fecasarm

Proposa obrir locals amb un triple sistema de seguretat i «totes les garanties»

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha sumat a cinc restaurants i cinc discoteques de Salou a la seva proposta de  prova pilot  amb mesures de seguretat per a obrir «amb totes les garanties».

En un comunicat emès aquest divendres, 23 d'abril, la federació ha explicat que va presentar la setmana passada a la Generalitat una proposta de reobertura amb un triple sistema de seguretat amb  tests previs, app amb codis QR, aparells de desinfecció d'aire i superfícies per ionització de peròxid d'hidrogen per fotocatàlisis.

Aquesta es va plantejar per a entre vuit i deu locals de restauració i oci nocturn de Barcelona en la qual es proposa que participin entre 1.500 i 2.000 persones al maig, i entre els quals hi ha Sutton, Pacha Barcelona, Shôko Barcelona, Input High Fidelity Club, Gatsby Barcelona, Delfina Port Olímpic, Bling Bling Barcelona.

Els cinc restaurants i cinc discoteques de Salou, tots ells adherits a l'Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (Arons), han manifestat el seu desig de participar en la prova pilot i està previst que se sol·liciti dur-la a terme a la localitat a finals de maig.

Els locals que participarien en la prova pilot serien els restaurants Les Brases SalouBesso,  La Nonna, Orient, 70/80 i les discoteques NikitaEnjoy, Tropical Salou, Bus StopKiss.

La federació es reuneix aquest divendres amb representants de  l'Ajuntament de Salou i el 10 de maig amb l'Ajuntament de Barcelona per a reclamar el seu suport.