Imatge a contrallum de diverses persones de festa

La discoteca Pacha La Pineda confirma que abaixa la persiana definitivament

La concessió de l'espai caduca el desembre de 2022 i l'Ajuntament de Vila-seca ha decidit no renovar-la

La discoteca Pacha La Pineda, oberta l'any 1991, ja és història. Un dels establiments més emblemàtics de l'oci nocturn de la Costa Daurada no obrirà més les portes, segons ha avançat aquest dijous el 'Diari de Tarragona'. En aquest sentit, el citat mitjà ha explicat que la societat que gestiona la discoteca no esgotarà el termini de concessió de l'espai, que venç el desembre de 2022.

L'administrador de la societat Oci de Gom a Gom SL, Jesús Solà, ha explicat al 'Diari de Tarragona' que «per reobrir Pacha La Pineda hauríem de tenir un mínim de cinc anys més de llicència d'activitat i com no és el cas, i l'Ajuntament no està predisposat a prorrogar la concessió, ja no obrirem més la discoteca». La confirmació de la notícia arriba en la setmana en què a Catalunya ha reobert l'oci nocturn.

Problemes de soroll que necessiten una important inversió econòmica

Els problemes de soroll que pateix la discoteca, amb diverses queixes veïnals, obliguen a fer una important inversió econòmica per poder obtenir de nou el permís d'obertura. Una inversió que no seria rendible per als gestors, ja que només tenen al davant 18 mesos de concessió.

Ara, l'empresa que gestiona la discoteca de la Costa Daurada, amb un ERTO en marxa, està pendent de liquidar mitja dotzena de treballadors que encara tenen contracte, posant així punt final a tres d'història d'un dels referents de l'oci nocturn de la demarcació de Tarragona.

Amb el tancament de Pacha La Pineda, a Catalunya quedaran tres discoteques de la marca: Sitges, Barcelona i Lleida, que arriben a una vintena a la resta d'Espanya i a escala internacional. L'establiment més emblemàtic de Pacha és el que té a l'illa d'Eivissa, punt de referència de la nit de les Pitiüses que va obrir portes l'any 1973.