Imatge de l'empresari d'oci nocturn i president d'ARONS, Eduardo Abenójar, assegut davant l'Ajuntament de Salou, amb membres del sector i de la Fecasarm

L'empresari d'oci nocturn de Salou abandona per problemes de salut la vaga de fam que feia des de dilluns

Eduardo Abenójar reclamava a les administracions celeritat en la reobertura del sector amb garanties sanitàries

L'empresari de l'oci nocturn i president de l'Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), Eduardo Abenójar,en vaga de fam des del passat dilluns, ha abandonat la protesta aquest divendres per problemes de salut. Quan complia el cinquè dia en vaga de fam, Abenójar ha hagut d'acudir a urgències del CAP Cambrils, població on resideix, amb forts dolors abdominals, tensió alta i el sistema immunològic debilitat. Finalment, ha decidit abandonar l'acció. L'empresari, que té tres fills i regenta un establiment de temporada tancat des de fa dinou mesos, va iniciar la vaga de fam per exigir a les administracions celeritat en la reobertura del sector amb garanties sanitàries.

Fecasarm, de la qual és directiu com a president de les associacions de Salou i la província de Tarragona, ha recomanat Abenójar abandonar la protesta i «no posar en risc la seva salut ja que el dany podria ser irreversible». També li ha agraït «la seva heroica acció que ha servit per mostrar al conjunt de la societat i a la classe política el drama que estan patint milers de famílies de Catalunya i d'Espanya que viuen dels sectors de la restauració i l'oci nocturn».