Imatge d'un ordinador amb una càmera de fotografies

Onze empreses i 100 llocs de feina a Mont-roig del Camp: busquen candidats

Els interessats poden enviar el currículum fins al 22 de març

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d'Impuls Econòmic i Ocupació, arrenca una nova edició de l'Espai Entrevistes, una iniciativa que vol fomentar l'ocupació al municipi de la Costa Daurada.

En aquesta ocasió hi haurà un total d'onze empreses que ofereixen 98 llocs de feina relacionats amb diversos camps. Per optar a alguna d'aquestes places els interessats poden enviar el seu currículum fins al 22 de març, i el dia 24 de març a partir de dos quarts de deu del matí tindran lloc les entrevistes de selecció al Parc de les Oliveres de Miami Platja.

El currículum s'ha d'enviar directament a cadascuna de les empreses que oferten aquests llocs de feina. Podeu trobar les adreces electròniques i més informació sobre cada vacant clicant al tuit que trobareu a continuació.

Fins al 22 de març es poden fer arribar els currículums i les empreses faran una preselecció amb tots els candidats i candidates que hagin enviat el currículum. Serà llavors quan els escollits es convocaran a les entrevistes presencials que es realitzaran el 24 de març.

Ofertes de feina en diversos sectors

La majoria de les places ofertades estan relacionades amb el sector de la restauració i l'allotjament turístic: 36 d'elles són vacants de cuiner i ajuntant de cuina; 33 cambrers; 8 recepcionistes; 8 cambrers de pis i neteja; 8 socorristes; 4 professionals de manteniment d'edificis turístics; 1 adminstratiu; i 2 animadors. 

Per qualsevol dubte sobre aquestes ofertes es pot trucar al telèfon 977 172 527 o enviar un correu electrònic a promocio@mont-roig.cat