Imatge de l'enllumenat de Nadal de Vila-seca

L'enllumenat de Nadal de Vila-seca ja il·lumina carrers i places

Aquest dijous es van encendre les llums de Nadal dels tres nuclis del municipi de la Costa Daurada

L'enllumenat de Nadal de Vila-seca ja llueix als carrers i places del municipi de la Costa Daurada des d'aquest dijous al vespre. L'encesa es va dur a terme al barri del Colomí, concretament al carrer de Tarragona, davant mateix de la Residència de la Gent Gran. L'acte, presidit per l'alcalde Pere Segura, va reunir diversos infants, veïns i veïnes del municipi, així com alguns avis i àvies de la Residència.

Les llums de Nadal es poden veure en carrers i places dels tres nuclis de població del municipi: la Pineda, la Plana i Vila-seca. Segons ha explicat l'Ajuntament, tots els elements ornamentals són de baix consum i, a més, s’han instal·lat temporitzadors perquè a les 10 de la nit s'apagui l'enllumenat dels motius nadalencs més grans. Aquestes mesures suposaran un estalvi energètic del 18%. 

Enguany, l'Ajuntament de Vila-seca manté la seva aposta per l’arbre ecològic de la plaça de l’Església, que té 15 metres d’alçada recobert de branques de restes d’esporga de diversos pins pinyoners del municipi. En aquest sentit, s'ha renovat la seva il·luminació. En aquest sentit, enguany s'ha instal·lat un arbre de Nadal de més d'11 metres d’alçada davant mateix de l’Esplai de la Gent Gran Sant Esteve.