Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Salou

ERC, CS i PP de Salou demanen un gran pacte de ciutat per reactivar el municipi

L'oposició demana a l'alcalde que «tingui altura de mires»

Els tres partits a l'oposició de l'Ajuntament de Salou, ERC, Cs i PP, han emès un comunicat de manera conjunta en el qual demanen un pla de reactivació del municipi a conseqüència de crisi derivada de la Covid-19. Les tres formacions van coincidir en la darrera Junta de Portaveus, celebrada dijous passat, 4 de juny. 

Els tres portaveus dels grups municipals a l'oposició, Marçal Curto (ERC), Pere Lluís Huguet (Cs) i Mario García (PP), afirmen que «Tots som conscients que la crisi sanitària provocada per la Covid-19 està generant situacions de veritable emergència social i econòmica, que està tenint un impacte en tota la societat, i Salou, per desgràcia, no n'és una excepció».

Per aquest motiu, els tres partir demanen a l'Ajuntament de Salou, «com a administració més propera al ciutadà», «adoptar totes aquelles mesures que siguin necessàries en suport a la població més vulnerable, així com de les nostres empreses i el nostre comerç, amb tots els recursos que tinguem al nostre abast, ajudant tots els nostres veïns i fent polítiques de reactivació amb l'objectiu d'evitar la destrucció del teixit econòmic i l'ocupació».

L'oposició assenyala que la situació actual comportarà una modificació del pressupost municipal, que haurà de ser aprovada pel ple de Salou. Per aquest motiu, demanen a l'alcalde, Pere Granados, que «tingui altura de mires per assolir un gran pacte de ciutat pels salouencs».

Els líders d'ERC, Cs i PP afegeixen que «tots els partits polítics hem de ser capaços de treballar conjuntament pel benestar de tots els salouencs, i l'Equip de Govern hauria de fer tot el possible per ser receptiu a totes les propostes que es facin per part de tots els grups municipals que integrem el consistori». Finalment, apunten que «els ingressos que s'havien pressupostat per a l'actual exercici patiran una forta davallada, i l'Ajuntament haurà de prioritzar les seves despeses».