Aperitiu musical d’uns 3 minuts de durada amb base de música pop

Salou presenta un nou espectacle de llum, aigua i música

L'exhibició artística ha estat creada pel salouenc Eduard Llorens i es tracta d'un projecte de 15 minuts

Salou veu per primera vegada el  nou espectacle d'aigua, llum i música de les Fonts Cibernètiques del Passeig Jaume I que ha tingut lloc la nit de dissabte, 3 d'agost. Aquest espectacle ha estat creat pel salouenc Eduard Llorens i es tracta d'un projecte de 15 minuts sota el nom 'Una Simfonia de Llum'. Durant aquesta estona l'espectador es troba immers en una experiència de sensacions.

 

Salou disposa d'un nou espectacle de llum, aigua i música

Aquest espectacle que barreja la música, l'aigua i la llum va deixar bocabadat a un públic molt atent. Una representació feta tant pels salouencs i salouenques com pels turistes que aquests dies visiten el municipi de Salou. Les Fonts Cibernètiques del Passeig Jaume I són un atractiu per la localitat i un espectacle en sí mateix que enguany, s'ha potenciat amb la creació audiovisual d'Eduard Llorens.

Un projecte de creació local 

Enguany s'ha decidit per renovar l'espectacle, ja que feia uns anys que sempre es repetia el mateix i per tant requeria una renovació. L'espectacle està compost per una gran diversitat de colors que juguen amb l'aigua de les fonts sota una melodia creada expressament per aquest espectacle. L'espectacle d'aigua, llum i música no s'actualitzava des de la seva inauguració l'any 2007, és a dir, fa 12 anys.

Aperitiu musical d’uns 3 minuts de durada amb base de música pop
Aperitiu musical d’uns 3 minuts de durada amb base de música pop | Ajuntament de Salou

 

Una proposta que es divideix en quatre parts

L'espectacle es divideix en quatre parts: Gènesi, introducció, calma, descoberta; només aigua i llum; Dualitat, contrast i desordre amb aigua, llum i vídeo abstracte, Solo de Làser, més cortina d'aigua; Tempesta, caos, cerca, transmutació; amb aigua, llum i làser i Pau, llum, ponts, destí; amb tots els elements. Les diverses músiques s'exhibiran cada dia a les 21.00 hores i a les 23.00 hores de la nit, és a dir, abans i després dels 15 minuts d'espectacle.

Eduard Llorens defineix el seu projecte com «un diàleg entre la llum i la foscor, una lluita entre el bé i el mal, on, a la mitja part les forces s'equilibren i arriben a entendre's, al final». Es tracta d''un treball d'autor que fa servir un «llenguatge abstracte i modern».