Imatge de l'espectacle pirotècnic de la companyia Manos de Fuego

Tornen els espectacles de foc per Sant Joan a Mont-roig i Miami Platja

Es faran dos espectacles a la pista d'estiu i al pati de l'escola Joan Miró, a càrrec de la companyia Manos de Fuego

El foc tornarà a Mont-roig del Camp i Miami Platja la revetlla de Sant Joan. Es faran dos espectacles, a la pista d'estiu i al pati de l'escola Joan Miró, a partir de les 22.30. L'espectacle anirà a càrrec de la companyia Manos de Fuego, que oferirà un xou amb circ, dansa, acrobàcia i efectes pirotècnics.

L'Associació Veïns Muntanya Roja ha organitzat la tradicional recollida de la Flama del Canigó. A Mont-roig, abans de l'espectacle de foc es farà la lectura del Missatge dels Focs de Sant Joan.

Des de l'Ajuntament de Mont-roig apunten que per assistir als actes caldrà reservar prèviament les entrades, que seran gratuïtes. Es podrà fer a través de l'apartat Seu Electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament, indicant els noms i cognoms de les persones que hi assistiran. També es poden reservar al telèfon 695 999 579 de 10 h a 14 h de dilluns a divendres. 

El consistori recorda que se seguiran unes mesures de prevenció, com ara l'ús de la mascareta i distància de seguretat. Demanen fer cas de les indicacions del personal de l'espai, al qual s'hi podrà accedir a partir de les 22 hores. Informen que no hi haurà servei de bar.

Paral·lelament, recordes les mesures específiques de cara a Sant Joan, per part de Protecció Civil. S'aconsella celebrar-lo amb grups reduïts i evitar les festes amb aglomeracions de gent. 

Pel que fa a la pirotècnia, recorden que és incompatible el gel hidroalcohòlic amb el llançament de petards i que les mascaretes més adequades són les de cotó.