Imatge de la mànega d'aigua que s'ha format a la Costa Daurada

Vídeos: Espectacular mànega a la Costa Daurada i tempesta amb calamarsa

El Camp de Tarragona s'ha vist remullat per una important tempesta aquest dimarts al matí

La pluja ha fet aquest de presència aquest dimarts a les comarques de Tarragona després de molts i molts dies de calor i sequera. I ho ha fet amb força, descarregant quantitats importants d'aigua i pedra i amb una espectacular mànega d'aigua que s'ha pogut veure en diversos punts de la Costa Daurada, com Miami Platja, Cambrils i Salou.

El fenomen climatològic ha estat enregistrat per diverses persones, que han compartit el vídeo a través de les xarxes socials. Segons els testimonis, la tromba marina ha tingut una durada llarga, de prop d'un quart d'hora. En aquest sentit, no s'han confirmat danys materials a causa de la mànega, que hauria tocat terra inicialment, tot i que s'ha dissipat ràpidament.

La pluja que ha remullat bona part del Camp de Tarragona ha deixat llamps, trons i calamarsa, especialment a Reus. A la capital del Baix Camp, la pedregada ha estat important i diversos carrers han quedat inundats. Tarragona també s'ha vist afectada per la tempesta, amb una bona remullada i en alguns punts amb pedra.