El concert del Pot Petit al Festival Internacional de Música de Cambrils

Estafa al Festival de Música de Cambrils: Avisen als assistents

S'ha obert una investigació després de detectar entrades amb el codi QR fals

El Festival Internacional de Música de Cambrils s'ha vist immers en una estafa  en les entrades. Segons han explicat des del FIMC, s'ha obert una investigació després de detectar que diverses persones havien comprat entrades a un cost de 0 euros.

En arribar a les portes del festival es va detectar aquesta incidència. Hi havia entrades que tenien un codi QR fals, per la qual cosa no se'ls va permetre la seva entrada al concert corresponent.

Arran d'aquesta estafa, des de l'organització del festival s'ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, s'investigarà si s'ha produït un cas de hackeig  o duplicació de la plataforma oficial de venda d'entrades. 

Des del Festival Internacional de Música de Cambrils es lamenta profundament les molèsties que aquesta situació hagi pogut provocar. En tot cas, recomanen a aquelles persones que s'hagin vist perjudicades que posin els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra. Sobretot en cas que se'ls hagi cobrat alguna despesa per la compra d'entrades no vàlides.

Recorden que les plataformes oficials de venda d'entrades per al FIMC són al quiosc de Turisme de Cambrils o a Mega Entradas. També argumenten que en cap moment s'han posat a la venda, ni s'hi posaran, entrades a 0 euros.