Imatge panoràmica de PortAventura

Atraccions avariades i llargues cues a PortAventura: estrena accidentada

Visitants del parc temàtic reporten una avaria al Dragon Khan i altres atraccions

PortAventura va iniciar la passada setmana la nova temporada i aquests dies, amb l'arribada de la Setmana Santa, està rebent milers de visitants. En aquest sentit, l'inici de temporada està sent una mica accidentat, segons les queixes que alguns clients del parc temàtic de la Costa Daurada han fet a través de les xarxes socials, amb llargues cues i avaries puntuals en algunes atraccions.

Aquest dimecres, alguns visitants ha reportat diverses avaries en algunes de les atraccions, especialment les muntanyes russes, que han provocat llargues cues. En aquest sentit, a través de la xarxa social Twitter, un usuari ha penjat un vídeo en què es veu un dels vagons del Dragon Kahn aturat amb persones al seu interior.

Un vagó del Dragon Khan, aturat

En les imatges es veu com un operari treballa per tal d'arreglar la incidència i poder reprendre l'activitat a l'atracció. No ha estat l'única queixa, ja que en resposta a aquest mateix usuari, una altra tuitaire explicava que el seu fill havia fet més d'una hora i mitja de cua amb els seus amics, perquè hi havia problemes en les diverses atraccions de muntanya russa.

No ha estat l'únic incident recent, ja que en la jornada d'ahir també es van produir un fet similar a Furius Baco. En aquest sentit, aquestes incidències puntuals són habituals durant els primers dies de la temporada. En aquest sentit, alguns missatges a través de les xarxes socials es preguntaven si aquests fets no són motiu per reemborsar el preu de l'entrada.

Amaia Romero, visitant il·lustre aquest dijous

Les cues a les atraccions de PortAventura no són les úniques que s'han registrat al parc d'atraccions durant la jornada d'aquest dijous, ja que els accessos en vehicle també s'ha vist afectat per importants aglomeracions. Cal recordar que a molts llocs d'Espanya aquest Dijous Sant és festiu, motiu pel qual ja han iniciat les vacances de Setmana Santa.

Una de les visitants il·lustres que s'ha trobat amb el col·lapse en els accessos a PortAventura és Amaia Romero. La cantant navarresa, guanyadora d'Operación Triunfo, és una habitual del parc temàtic i cada temporada sol deixar-se veure per la Costa Daurada.