Imatge d'arxiu de la Fira de Mont-roig de l'any 2019

L'evolució de la pandèmia obliga a anul·lar la Fira de Mont-roig

L'Ajuntament del municipi ho ha anunciat aquest dimecres

Dràstica decisió de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp davant l'evolució de la pandèmia de coronavirus. El consistori mont-rogenc ha anunciat aquest dimecres l'anul·lació de la Fira de Mont-roig, que s'havia de celebrar al municipi els dies 6, 7 i 8 d'agost. Segons ha explicat l'alcalde Fran Morancho, una bona part dels actes es traslladaran a les Festes de Sant Miquel.

En un comunicat, l'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha explicat que la decisió s'ha pres «després de valorar les xifres de contagis de Covid-19 al municipi, que han crescut exponencialment les darreres setmanes». Així mateix, també ha influït en l'anul·lació de la Fira el fet que el Govern hagi decretat el toc de queda al municipi.

Les dades de la Covid-19 a Mont-roig

Segons les darreres dades del Departament de Salut, el risc de rebrot al municipi mont-rogenc se situa en 1.277 punts, mentre que la taxa de reproducció del virus, l'Rt, està ara en 1,23. En els darrers set dies, a Mont-roig del Camp s'han diagnosticat 81 casos positius de Covid-19. La incidència acumulada en els últims 14 dies és de 1.038 casos per cada 100.000 habitants.