Diverses noies i dones ballant sevillanes en un escenari

L'Hospitalet de l'Infant s'omple de sabor andalús amb la Feria Rociera

La cita se celebrarà entre divendres i diumenge a la Plaça dels Pins

L'Hospitalet de l'Infant s'omplirà de sabor andalús durant aquest cap de setmana, amb la celebració de la Feria Rociera, que tindrà lloc a la Plaça dels Pins del municipi. El tret de sortida de la festa, organitzada per l'Asociación Rociera de l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de l'Ajuntament, arribarà aquest divendres, a les 21 hores, amb l'encesa de l'enllumenat.

En aquest acte, hi participaran l'alcalde del municipi, Alfons Garcia; el regidor de Festes, Diego Garcia; i la presidenta de l'Asociación Rociera de l'Hospitalet de l'Infant, Emilia Fernández.

El recinte firal comptarà amb vuit casetes

La Feria Rociera està oberta a la participació de tothom, mentre que el recinte firal comptarà amb vuit casetes. En aquest sentit, el programa d'actes, que es pot consultar en el següent enllaç, inclou actuacions de sevillanes i flamenc per a tots els públics, animació infantil, així com sessions de discjòqueis. Així mateix també hi haurà servei de bar i atraccions de fira per als més petits.

Entre els actes previstos, cal destacar la celebració d'una missa rociera en la jornada de dissabte i un espectacle eqüestre i una paella popular, el diumenge.