Imatge de dues copes brindant durant la Fira del Vi de Miami Platja

Torna la Fira del Vi de Miami Platja amb 15 cellers, espai gastronòmic, tast de vins i actuacions musicals

El certamen, organitzat per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, se celebrarà aquest dissabte i diumenge estrenant nova ubicació

Els amants del vi tenen una cita aquest de setmana a Miami Platja. El nucli de Mont-roig del Camp celebra aquest dissabte i diumenge la Fira del Vi, estrenant enguany un nou emplaçament, a la plaça de Girona. En aquest espai, a prop del mar, els visitants podran gaudir dels millors vins, de 15 cellers de set Denominacions d'Origen del territori. Així mateix, hi haurà actuacions musicals, inflables, tallers infantils, tasts de vins, un espai gastronòmic i una zona Chill Out.

Imatge d'una ampolla de vi omplint una copa
Els assistents a la Fira del Vi de Miami Platja podran gaudir de degustacions de vins de set DO's del territori. | Cedida

Els tiquets de degustació es podran adquirir durant els dos dies de la fira al preu de 10 euros, que inclouen cinc tasts, una copa i un portacopes, aquests dos elements fins a esgotar existències. Així mateix es podrà adquirir una copa individual al preu de 2 euros. En aquest sentit, la Fira del Vi aposta per ser un esdeveniment sostenible i aquells que ho desitgin podran portar la seva copa de casa.

L'horari de la Fira del Vi de Miami Platja serà d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores dissabte i d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores en la jornada de diumenge.

Els cellers participants en la Fira del Vi

La Fira del Vi de Miami Platja estrenarà espai aquest 2022, amb un nou recinte a la plaça de Girona del municipi. En aquest sentit, hi haurà 15 cellers participants, que oferiran vins de set DO's del territori. Els cellers presents aquest cap de setmana seran Acapella Gratallops, Biopaumerà, Cal Pucolla, Aixalà i Alcait, Alimara, Balart, Cesca Vicent, Cooperativa Gandesa, Essència de Lluna, Maset, Molí de Rué, Priorat B&D Lab, Rialla i Titella.

Els cellers estaran ubicats tots en una mateixa zona, on hi haurà la zona de venda de tiquets i el photocall. Així mateix, hi haurà un escenari per a actuacions musicals i discjòqueis i una pista de ball. Cal destacar les actuacions del grup Sardina's Golden Rule —dissabte a les 12.30 hores— i Pepper & Soul —diumenge a les 12.30 hores—, així com les sessions de discjòqueis amb vinil entre 17 i 21 hores els dos dies.

L'espai gastronòmic, una de les novetats d'enguany

A banda del canvi d'ubicació de la Fira del Vi, una de les novetats destacades és l'espai gastronòmic, on tres establiments oferiran degustacions. Concretament, seran El Pati de la Granota, La Llotja by Càmping Miramar i Plats & Co.

Una de les activitats més destacades seran els tasts de vins. En aquest sentit n'hi haurà quatre —dos el dissabte i altres dos el diumenge—, així com un espai dedicat amb The Wine Truck. Per tal de gaudir dels tasts de vins, s'ha de fer una reserva en línia, al preu de 5 euros.

Finalment, també hi haurà una zona Chill Out i un espai infantil. El programa de la Fira del Vi de Miami Platja, organitzada per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp i Mont-roig Miami Turisme, es pot consultar clicant al següent enllaç.