La FSF durant un concert de la gira a l'Auditorio Nacional de Música de Madrid

La Franz Schubert Filharmonia arriba a Vila-seca amb el gran violinista Jesús Reina

El concert serà el 10 de juny a l'Auditori Josep Carreras | S'interpretarà el Concert per a violí de Bruch i la Simfonia núm. 4 ‘Italiana’ de Mendelssohn

La Franz Schubert Filharmonia (FSF) continua la seva gira de concerts per terres tarragonines. Després de l'actuació al Palau de Congressos de Tarragona amb les millors BSO de John Williams, ara actauran a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Aquest divendres, 10 de juny, la FSF presentarà un concert en exclusiva a la localitat de la Costa Daurada. Un concert on s'estrena col·laboració amb un dels grans violinistes de l'actualitat, el malagueny Jesús Reina.

Una fusió que es fa per primera vegada i s'estrenarà a Vila-seca abans d'iniciar una gira per diferents ciutats d'Andalusia. Un concert per gaudir i sentir la gran música del Romanticisme.

Una gira on Reina interpretarà un dels concerts més estimats i bells del repertori, el Concert per a violí de Bruch, i el nostre director titular, Tomàs Grau, ens oferirà la captivadora i virtuosa Simfonia núm. 4 ‘Italiana’ de Mendelssohn.
 

Després de l'estrena a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, aquest concert es portarà a diverses ciutats andaluses. Una gira que tindrà continuïtat el dissabte 11 de juny, a dos quarts de nou del vespre, al Claustre de la Catedral d'Almeria.

La gira de la Franz Schubert Filharmonia i Jesús Reina es tancarà el diumenge 12 de juny amb dos concerts. Un a les dotze del matí al Teatre Municipal de Guadix, i el mateix diumenge a les vuit del vespre al Teatro Cervantes de Málaga.

Les entrades per a tots els concerts de la FSF amb el reconegut violinista malagueny es poden comprar al web de l'orquestra.