Fotomuntatge de Gerard Piqué i una discoteca.

Gerard Piqué, de festa a Salou amb dues conegudes noies de Telecinco

El futbolista del Barça va ser vist en una coneguda discoteca amb dues exconcursants de 'La Isla de las Tentaciones'

Gerard Piqué s'ha convertit, des que es va anunciar la seva separació de Shakira, en un dels personatges mediàtics que més interès genera. Són moltes les informacions que estan apareixent sobre la seva actual vida de solter i una d'elles ha revelat que ha estat de festa amb dues dones molt conegudes de Telecinco a les comarques tarragonines, concretament a Salou.


En concret, el jugador del Barça s'ho va passar en gran amb dues exconcursants de 'La Isla de las Tentaciones', Fani i Gal·la en un conegut local de Salou. Segons ha avançat 'Informalia', això va ser el passat mes de maig i Piqué no va estar sol a la Costa Daurada, ja que el van acompanyar dos dels seus companys d'equip.

Gerard Piqué i la seva vida nocturna

Des que va trencar amb Shakira, el defensa culer gaudeix plenament de la seva solteria. La periodista Lorena Vázquez explicava a 'Mamarazzis' que «Piqué està desfermat i fa moltes sortides nocturnes amb amics per les discoteques del centre de Barcelona». En aquest sentit, però, la seva trobada amb Fani i Gal·la va tenir lloc a la Costa Daurada.

Les dues exconcursants de 'La Isla de las Tentaciones' van fer un acte en una coneguda discoteca de Salou i cap allà es va desplaçar Piqué, amb els seus companys. Els tres van ocupar un reservat, lluny de les mirades indiscretes de la resta de clients, i Fani i Gal·la es van unir a ells quan van acabar el seu treball.

Però les coses no van acabar aquí, ja que segons ha revelat 'Informalia', les dues noies van marxar amb els jugadors del Barça al seu hotel per continuar amb la festa. En aquest sentit, no s'ha donat a conèixer el nom de l'hotel ni el de la discoteca, mentre que cap dels protagonistes ha obert boca sobre la notícia per confirmar-la o desmentir-la.

Gerard Piqué i el seu actual ritme de vida

El futbolista blaugrana no només gaudeix de les seves sortides nocturnes, sinó que també s'hi gasta molts diners. El fotògraf Jordi Martín ha explicat que Gerard Piqué s'ha vist amb una exparella mentre, oficialment, encara estava amb Shakira. A més ha parlat també sobre els calés que el futbolista es deixa en les seves festes.

«Fa 12 anys que vaig darrere d'ell i són molt conegudes a Barcelona les festes que fa. Encara que el que em recalquen és que últimament està desfermat, està sortint moltíssim amb Riqui Puig i està gastant-se quantitats indecents de diners en una discoteca i en un restaurant. I surt fins a altes hores de la matinada», explicava.


«Depèn del dia, però, pel que em diuen, es gasta un mínim de 2.000 euros per dia, tot i que aquesta quantitat per a ell és irrisòria», ha conclòs.