Li fan un petó a una reportera reusenca mentre feia un directe a la Pineda

Els fets han estat catalogats de «masclistes», a més de «vergonyosos i intolerables»

Durant la tarda d'ahir dimecres, 22 d'agost, una reportera del programa «Más Vale Tarde» de la Sexta, la reusenca Elizabeth López, va veure com vivia en primera persona un acte, que s'ha catalogat de masclisme, en ser besada al cap, per un desconegut, mentre estava fent una connexió en directe des d'una platja de la Pineda. Tanmateix, els fets van ser declarats a la Guàrdia Urbana del municipi i, posteriorment, es va poder identificar a l'individu.

Un acte «vergonyós i intolerable» amb actitud «masclista»

La reusenca Elizabeth López va viure un acte intolerable davant les càmeres  del «Más Vale Tarde» de la Sexta. En aquest sentit, la periodista estava en directe explicant la informació meteorològica al litoral de la Costa Daurada i, en un moment donat, un individu, va «trobar molt graciós» fer-li un petó i marxar corrent.

En un primer moment, els presentadors d'aquest programa de tarda, no se'n van assabentar del que havia passat, però després li van donar pas a la reportera per explicar la situació i allò que havia succeït. Així doncs, Elizabeth López, a les seves xarxes socials, ha catalogat l'acte de «masclista», a més d'explicar que és una situació «vergonyosa i intolerable». En aquest sentit, la reusenca ha dit que encara falta «molt respecte» i que sobren moltes actituds d'aquest tipus.

La Guàrdia Urbana ha identificat l'individu que va fer el petó 

Posteriorment, tal com ha explicat la periodista de Reus, han explicat a la Guàrdia Urbana els fets i, aquests, van posar-se mans a l'obra per trobar a l'individu. Segons la informació que explica la Sexta,  aquest personatge ha estat identificat.

A més, en l'explicació que dóna López, argumenta que «falta molt respecte per alguna de les persones, no només en l'àmbit de la comunicació, sinó que en tots».

Debat a Twitter per la reacció de la periodista 

Després d'explicar la situació a les xarxes socials, hi ha hagut el debat de la reacció de la periodista, ja que, en lloc de plantar-hi cara al fet i parar el directe, ha seguit donant la informació que estava fent, donant prioritat a la seva feina i no a un succés inadmissible.