Imatge del parc de cal·listènia que s'ha instal·lat a l'Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant estrena un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal

L'acte inaugural es va fer el passat divendres amb una demostració d'exercicis a càrrec de l'empresa que ha instal·lat els aparells

L'Hospitalet de l’Infant ja disposa d'un parc de cal·listènia a la platja de l’Arenal, situada entre la pista multiesportiva i el punt d’atenció turística de Base Nàutica. Aquesta àrea, de 200 metres quadrats aproximadament, consta de barres, paral·leles, bancs d’abdominals, plataformes de salts, escales horitzontals, anelles i una espatllera perquè qui ho desitgi pugui practicar tota mena d'exercicis amb el seu propi pes.

L'espai, que es va inaugurar el passat divendres, també compta amb un cartell amb l’explicació dels exercicis que s’hi poden dur a terme i un codi QR per veure’n uns vídeos tutorials. L'empresa que ha instal·lat els aparells és MEIN, que durant l'acte inaugural va fer una demostració dels exercicis que es poden fer al parc.

Un equipament obert a tota la ciutadania

Segons ha explicat l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, «gràcies a aquestes estructures, el veïnat i els i les turistes, podran practicar a l’aire lliure, i de manera gratuïta, la cal·listènia, una disciplina d’entrenament amb el pes del propi cos amb què s’intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta».

En aquest sentit, el consistori ha afegit que «això permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal».