S'incendia una campana extractora en un pis de Vila-seca

Els fets es van produir aquest divendres al vespre

Aquest divendres, 17 d'agost, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar a Vila-seca a causa d'un incendi que es va declarar a l'interior d'un habitatge. Els fets es van produir quan passaven pocs minuts de tres quarts de deu de la nit. Segons la informació facilitada pels cos de Bombers, la campana es va incendiar, però van ser els mateixos veïns qui van poder sufocar les flames i impedir, d'aquesta manera, que l'ensurt anés a pitjor i afectés altre mobiliari de la casa.

L'incendi va tenir lloc en un immoble situat a l'avinguda de la Generalitat, a Vila-seca, i en arribar-hi, els Bombers van encarregar-se de dur a terme les comprovacions pertinents per assegurar-se que no hi havia risc que es tornés a originar el foc.

Aquesta no va ser, ni de bon tros, l'única intervenció dels serveis d'emergència a les comarques de Tarragona aquest divendres al vespre. Les fortes tempestes que aquest 17 d'agost van descarregar, amb molta intensitat, a l'àrea metropolitana de Tarragona va obligar als Bombers ha realitzar diverses intervencions. La més destacada de la jornada es va produir quan faltaven pocs minuts per tres quarts de sis de la tarda. Al carrer Tres de Bonavista, un edifici construït als anys 70 va veure com col·lapsava el seu sostre i acabava, doncs, caient. Es tracta d'un edifici de planta baixa i, afortunadament, els seus inquilins no es trobaven a l'interior de l'immoble en aquell moment.

També durant la tarda d'aquest divendres, els Bombers van haver d'actuar al carrer de la Glorieta, a la mateixa ciutat de Tarragona, a causa de la col·lisió entre un cotxe i una moto, en un accident en què, finalment, no es van haver de lamentar ferits. A més, també a Tarragona, es van haver de desplaçar fins el carrer Apodaca, a la Part Baixa de la ciutat, per un despreniment de diverses rajoles. Finalment, també a la Costa Daurada, els Bombers van intervenir a causa de la caiguda d'un arbre a l'avinguda de Bèlgica de Cambrils.