Crema un cotxe a Vila-seca a l'A-7 sense ferits

El conductor va poder sortir a temps del turisme, que circulava per l’A-7

Un vehicle que circulava per l’A-7 al seu pas per Vila-seca va cremar aquest diumenge 5 de juliol a la carretera sense previ avís. Afortunadament, el conductor va adonar-se a temps, va deixar el cotxe al voral de la carretera i va poder sortir del turisme sense problemes ni ferides.

Els Bombers van rebre l’avís a dos quarts de set i s’hi van desplaçar fins al punt quilomètric 1.154 de l’A-7 en sentit nord, al seu pas per Vila-seca. Encara que les flames es van propagar fins a la vegetació del costat, els Bombers van poder extingir el foc ràpidament. 

Un cotxe crema a l’N-240, a Valls

No és el primer cotxe que crema aquest estiu a la zona. El passat dissabte 28 de juliol es va incendiar un a l’N-24, concretament al seu pas per la població de Valls. Els Bombers van rebre l’avís a dos quarts de sis de la tarda, quan una persona va avisar que un cotxe cremava en aquest punt de la carretera. Les causes no es coneixen i el foc va calcinar totalment el vehicle.

Una dotació dels Bombers s’hi va desplaçar fins al lloc dels fets i va apagar ràpidament les flames.  No hi va haver cap ferit tampoc en aquest incendi, ni per cremades ni per intoxicació de fum i a banda del cotxe, no es van produir més danys materials. Això si, una petita part de vegetació propera a la zona on va calcinar el cotxe es va veure afectada.

Crema un turisme a l’AP-7, a Sant Jaume dels Domenys

Fa tot just una setmana, també va cremar un cotxe a la sortida de l’àrea de servei del Penedès a l’autopista AP-7, al terme municipal de Sant Jaume dels Domenys. Dues dotacions dels Bombers van donar per extingit el foc a un quart de nou del vespre, tres quarts d’hora després de rebre l’avís, aproximadament.

El turisme va cremar al punt quilomètric 208 i no se saben els motius de l’incendi, en el qual no hi ha hagut ferits ni afectacions de qualsevol tipus.