Evacuen un edifici a causa d'un incendi al centre de Vila-seca

El foc s'ha desencadenat en una màquina de residus de fruits secs situada a la primera planta de l'edifici

Un incendi ha cremat una màquina de residus de fruits secs en un magatzem agrícola situat del centre de Vila-seca, a la comarca del Tarragonès.

Desallotgen un total de divuit persones

El foc, precisament, s'ha desencadenat cap a dos quarts de dues del migdia d'avui dissabte, 1 de setembre, en una nau que l'empresa Ángel Perea Faune S.L té a la cantonada entre els carrers Monterols i Verge de Montserrat.

Com a mesura preventiva, els Bombers han hagut de desallotjar un total de divuit persones d'un edifici proper, de dues plantes i vuit habitatges. L'evacuació, en concret, ha afectat quinze veïns del bloc i tres persones més, que eren al restaurant que hi ha als baixos de l'immoble.

Els Bombers ataquen el foc des de dins

Segons han informat els mateixos Bombers de la Generalitat, que hi han enviat un total de sis unitats, el foc s'ha pogut atacar des de dins del magatzem, ja que ni l'estructura ni el sostre de la nau s'han vist afectats per les flames.

La Policia Local de Vila-seca, per la seva part, ha tallat el trànsit als carrers adjacents al lloc dels fets i l'incendi, finalment, s'ha pogut sufocar a les tres de la tarda.

Incendi a la cuina d'un pis de Salou

Cap a dos quarts d'una de la tarda d'avui dissabte, 1 de setembre, un foc en una samarreta estesa ha afectat la cuina d'un pis de Salou, a la comarca del Tarragonès. Segons les primeres informacions, l'incendi s'ha desencadenat a la planta baixa del número 63 del carrer Nord, situat a poques illes del passeig marítim Jaume I.

Per causes que encara es desconeixen, la samarreta, estesa a tocar del celobert de l'immoble —de cinc pisos—, ha començat a cremar i ha provocat un petit incendi a la cuina de l'habitatge.

Hi treballen quatre unitats dels Bombers

Els Bombers de la Generalitat, per la seva part, han enviat al lloc dels fets un total de quatre unitats, que han pogut extingir les flames sense problemes.