Carrer Galceran de Pinós, Vila-seca

L'incendi d'una olla provoca el desallotjament d'un edifici a Vila-seca

Els fets han succeït al carrer Galceran de Pinós

El servei d'emergències ha rebut l'alerta d'un incendi a la localitat de Vila-seca als voltants de dos quarts de nou del vespre d'aquest dimecres, 10 d'abril. El motiu de l'alerta era una gran fumerada que sortia d'un habitatge situat al número 2 del carrer Galceran de Pinós. Fins al lloc de l'incendi s'hi han traslladat els Bombers de la Generalitat amb un total de quatre dotacions, així com la Policia Local de Vila-seca.

Un cop en el lloc, a causa del fum, s'han vist obligats a desallotjar un total de 15 immobles situats en l'edifici i s'han trobat amb la dificultat que en l'habitatge en què s'ha generat el foc no hi havia ningú. En aconseguir entrar a dins la casa, han vist que l'origen del fum era una olla que estava al foc i s'havia cremat. L'actuació dels Bombers ha durat poc més d'una hora, quan s'ha donat per finalitzada l'actuació. Cap persona ha requerit atenció mèdica, ni per cremades ni per intoxicació de fum. Pel que fa als danys materials, no han anat més enllà de l'olla cremada a la cuina d'aquest habitatge. 

Incendi en una masia a Vespella de Gaià

El matí d'aquest dimecres els Bombers també s'han hagut de mobilitzar per extingir un altre incendi al Tarragonès, a la localitat de Vespella de Gaià. Cap a un quart de set del matí han rebut l'avís del foc en una masia aïllada de planta baixa. Les flames han cremat la xemeneia i també han afectat les bigues de fusta de la casa. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar fins a sis dotacions dels Bombers, per tal d'apagar el foc i, a continuació, remullar els punts calents que quedaven a la zona. A causa del foc, afortunadament cap persona ha resultat ferida.