S'incendia una rotonda enjardinada a Cambrils

Una dotació dels bombers s'ha desplaçat per apagar les flames que han quedat extingides mitja hora després

Aquest migdia, a les 14.19 hores concretament, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut  l'avís per un incendi a Cambrils. Els fets han passat al carrer del Camí del Molí d'Avall, quan per causes que encara es desconeixen la zona enjardinada d'una petita rotonda en aquest punt de la vila ha començat a cremar. Fins al lloc dels fets els bombers han enviat tan sols una dotació, ja que no hi havia cap element més al voltant que fes pensar que aquest foc es pogués propagar.

Tanmateix, les tasques d'extinció del petit incendi han estat costoses, i és que el fort vent que està bufant aquest dimecres 9 de gener ha dificultat que s'apaguessin les flames. És per això que els Bombers de la Generalitat de Catalunya han estat treballant en aquest incendi a Cambrils durant una mitja hora. Malgrat l'espectacularitat de les imatges que es pot veure en aquest vídeo, el foc no ha anat a més i ha quedat ja extingit.

El fort vent toca de ple

Gran part del Camp de Tarragona està en alerta aquesta setmana per les fortes ventades. El mestral i la tramuntana bufaran amb força i això farà que la sensació de fred sigui acusada. De fet, dijous al matí, el vent encara serà més fort i per tant el fred que patirem també. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat alertes pel vent, amb els avisos de color groc que indiquen ràfegues de més de 90 o 100 km/h. Concretament, aquests avisos estan activats al Baix Camp, la Terra Alta, el Baix Ebre , a Ribera d'Ebre i el Montsià a la província de Tarragona. A la resta de Catalunya, els avisos es concentren a l'Empordà, el Ripollès, la Cerdanya, l'Alt Urgell, els Pallars, la Vall d'Aran i l'Alta Ribagorça.