L'empresa Ingesol busca personal per a l'Oficina Local d'Habitatge de Cambrils

Busquen personal per a l'Oficina Local d'Habitatge de Cambrils

Es tracta d'una vacant de responsable de l'oficina i una d'arquitecte tècnic, la convocatòria està oberta fins al 16 de juny

L'entitat Pública Empresarial Local Ingesol ha obert dos processos de selecció de personal per a les vacants de responsable de l'Oficina Local d'Habitatge i d'arquitecte tècnic de l'Oficina Local d'habitatge. Les persones interessades  poden presentar les seves sol·licituds fins al pròxim diumenge, 16 de juny. Per poder optar a les ofertes de feinacal donar-se d'alta a la Borsa de Treball Municipal mitjançant aquest formulari i inscriure's a la convocatòria desitjada a través del mateix web si són persones residents a Cambrils. Si són persones d'altres poblacions, han de trucar al telèfon 977 30 74 01 o enviant un correu electrònic a BTM@cambrils.cat

Perfils de les dues convocatòries

El perfil que es busca per a la vacant de responsable de l'Oficina Local d'Habitatge és una persona amb  formació tècnica en dret i especialització en dret de l'habitatge, amb coneixements del paquet office i gestió telemàtica entre administracions i experiència en polítiques d'habitatge, atenció a la ciutadania i gestió de serveis públics. La persona seleccionada serà la responsable de les actuacions del personal i la gestió del servei, la promoció i implementació de polítiques d'habitatge, l'atenció al ciutadà i la redacció d'informes tècnics i memòries, entre altres. 

Pel que fa a les persones que vulguin optar a la plaça d'arquitecte tècnic hauran d'estar en possessió de la diplomatura o grau d'arquitecte tècnic. També es valorarà el domini del paquet office, autoCAD, Revit, TCQ (Control de Qualitat i Pressupostos) i gestió telemàtica entre administracions, així com l'experiència en polítiques d'habitatge, atenció a la ciutadania i certificats i cèdules, entre altres. La seva feina consistirà  a atendre la ciutadania, promocionar i implementar polítiques d'habitatge, informar i tramitar expedients de subvencions, informes tècnics, memòries valorades, certificats i cèdules, entra d'altres. 

La resta de requisits tècnics i formatius de les dues places es poden consultar a través de la Borsa de Treball Municipal de l'Ajuntament de Cambrils.  Les dues places són de jornada completa partida de 40 hores setmanals. La nova Oficina Local d'Habitatge obrirà al Forn del Tallero i permetrà centralitzar les polítiques en matèria d'habitatge que ara s'ofereixen des de diferents punts i ampliar el catàleg de serveis a la ciutadania.