Persones corrents.

Obertes les inscripcions per participar en la cursa Crema Torrons de Miami Platja

Hi haurà dos recorreguts que passaran pel litoral de Miami Platja

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per a una de les curses més clàssiques per iniciar l'any de forma saludable i deixar enrere els excessos de les festes de Nadal. Es tracta de la cursa Crema Torrons, una competició que serveix per tancar el període nadalenc d'una forma sana i divertida. 

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim diumenge 8 de gener, i ja hi ha obertes les inscripcions per a totes aquelles persones que estiguin interessades a formar-hi part. Per escollir la modalitat a la qual es vol participar i inscriure's, només cal omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç.

Així doncs, les curses populars de la demarcació tarragonina del 2023 arrencaran amb la Crema Torrons. Hi haurà dos recorreguts a escollir, un de 5 quilòmetres i un altre de 10 quilòmetres. Totes dues recorreran el litoral de Miami Platja.  La jornada arrencarà a les 8.15 hores, moment en què es podran recollir els dorsals i els obsequis que ofereix l'organització, entre ells una samarreta tèrmica commemorativa. La recollida es farà a les instal·lacions del Club de Mar, situades a 100 metres del punt d'arribada i sortida de la competició.

No serà fins a les 10.30 hores que es donarà el tret de sortida a la cursa des de la pèrgola de la platja Cristal. Els participants passaran per un recorregut marcat que recorrerà el litoral de Miami Platja, un escenari perfecte per iniciar l'any d'una manera sana. 

Com és habitual, un cop finalitzin les dues curses per a adults, tindrà lloc la de promoció per a nens i nenes de 0 a 12 anys. Cal recordar que la Crema Torrons és una cursa solidària i part de la recaptació es destinarà a la Creu Roja.