Imatge d'unes escales d'una piscina

Polèmica: Li demanen que alleti el seu fill fora d'un parc aquàtic de la Costa Daurada

Segons la dona, la socorrista de la piscina va cridar-li l'atenció per donar el pit al seu nadó de 14 mesos a la vora de la piscina

Una dona ha denunciat a través de les xarxes socials que una socorrista d'un parc aquàtic de la Costa Daurada va demanar-li que no donés el pit al seu fill de 14 mesos a la vora de la piscina. En aquest sentit, segons ha explicat la mare al digital 'Criar.cat', en el moment en què es va treure el pit per alletar el seu nadó la socorrista es va dirigir a ella per dir-li que havia d'haver alletat el seu fill abans d'entrar al parc.

La mare, que es diu Alba, assegura que davant la reacció de la responsable de la piscina, en un primer moment es va quedar sense paraules. Posteriorment, en demanar-li què li estava dient, la socorrista va comentar-li que la pròxima vegada que haguès d'alletar el seu fill, ho fes «amagada, apartada, mentre assenyalava una zona del parc o hi havia les escombraries».

La mare no va deixar d'alletar el seu fill en cap moment

Tot i l'actuació de la socorrista, l'Alba no va deixar de donar el pit al seu fill. En aquest sentit, ha explicat al citat mitjà que el seu nadó «va estar mamant una bona estona». En aquest sentit, la dona va recordar a la responsable de la piscina que els bebès no mamaven una sola vegada i que, si tenia gana, necessitava fer-ho allà on fos.

La resposta de la socorrista va deixar de pasta de moniato la mare. «Aleshores totes ho farien igual. Surt d'aquí?», va dir-li la treballadora del parc aquàtic. Poc després va arribar la parella de l'Alba, que va demanar el nom a la treballadora per fer una queixa contra l'actuació de la responsable de la piscina.