Foto de grup JuntsxCambrils discover

Dol a Cambrils per la mort David Garcia, membre de Junts per Cambrils i mosso, en l'avioneta sinistrada

El Mosso d'Esquadra va ser membre de la candidatura de Junts durant les eleccions municipals del 2019

Cambrils està commogut davant la mort de David Garcia, un dels tripulants de l'avioneta de l'Aeroclub Reus que va desaparèixer al mar, prop del  Delta de l'Ebre. El grup municipal de Junts per Cambrils ha mostrat el seu dol per la defunció d'un dels seus membres de la candidatura a les eleccions municipals de Cambrils del passat 2019.

«El David era una persona que aportava  frescor al grup, aquella persona que et treu un somriure malgrat les circumstàncies amb el seu humor irònic», han declarat des de Junts. Una persona capaç de trobar solució  als problemes i buscar el millor pel municipi. «Ara, una de les seves passions, volar, se l’ha endut», afegeixen des del partit.

A través d'un comunicat,  Junts per Cambrils  ha volgut posar-se al costat de la seva  família, la seva parella, i la seva  filla «que sempre que podia estava amb ella».

El grup municipal també ha volgut adreçar un missatge de condol als seus companys de militància de Junts per Torredembarra, per la pèrdua, juntament amb David Garcia, de  Marc Francesch, president de l'agrupació local i membre també a l’Associació de Càmpings de Tarragona, de la qual n’era el vicepresident.

Junts per Cambrils ha adreçat unes últimes paraules en record  de la víctima: «David, et trobarem molt a faltar. Deixes un gran buit entre els que et coneixíem i compartíem moments amb tu. No tinc paraules per descriure la pena que sento. Només esperem que siguis on siguis segueixis essent tal com aquí ens vas demostrar.  Descansa en pau amic».

Un operatiu sense precedents per recuperar el cos

Des de la setmana passada hi ha en marxa un operatiu sense precedents per recuperar les restes de David Garcia, les quals encara es trobarien dins de l'avioneta que està enfonsada al mar a 113 metres. Per aconseguir recuperar-lo, la policia ha mobilitzat 12 submarinistes de la base de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) per tal de rescatar les despulles de la segona víctima que viatjava en l'aeronau.

A més, la Guàrdia Civil ha plantejat dues possibles línies d’actuació: o bé amb la baixada directa dels submarinistes o bé elevant l’avioneta uns metres per fer possible l’accés. «La Guàrdia Civil hi ha posat el millor que té», van destacar en una roda de premsa en què van donar a conèixer els detalls de l'operació, que a hores d'ara segueix en marxa.