VOX es presenta a Salou per primera vegada

Els noms propis de VOX Salou de cara a les eleccions municipals

La candidatura dels ultradretans l'encapçalen dues dones, Ana Belén Rodríguez, com a alcaldable, secundada per Sonia Aguirre

VOX Salou ha presentat avui dilluns, 6 de maig, la seva candidatura per a les eleccions municipals del diumenge 26. A la població costanera, la llista dels ultradretans l’encapçalaran dues dones, Ana Belén Rodríguez, com a alcaldable; i Sonia Aguirre, vicepresidenta provincial de VOX i qui serà la número dos per Salou.

Des del partit han explicat que encaren els comicis amb «moltes ganes i il·lusió» i amb la voluntat de brindar a la capital de la Costa Daurada «un govern municipal valent, proper, honest i amb els peus a terra; un govern de gent feta en el treball i al carrer, present a les entitats i plataformes de la societat civil». És la primerva vegada que VOX es presenta a Salou.

Un programa basat «en els principis que ens inspiren»

El programa de VOX Salou es basa, tal com ha manifestat la formació, «en els principis que ens inspiren: el respecte a la constitució i la llei, la defensa de la unitat nacional, la defensa de l’espanyol i el bilingüisme, l’oposició frontal al separatisme, la defensa de la llibertat, la solidaritat, la igualtat de drets i oportunitats, l’esforç i l’eficàcia».

El partit també ha volgut remarcar que «som gent de conviccions que no s’amaga en l’ambigüitat d’altres partits, perquè no tenim complexos. Nosaltres som europeus, perquè som espanyols, la nostra catalanitat és hispanitat. Som l’Espanya viva i tenim un projecte futur per a Salou i els seus ciutadans».

El quintet titular de VOX Salou

A l’alcaldable Ana Belén Rodríguez Ros, diplomada en Ciències Empresarials per la Facultat de Ciències de l’Empresa de Cartagena i cap del departament econòmic d’una empresa provincial, la segueixen Josefa Aguirre Clapé, Javier Romero González, David Requena Zabala i Isaac López Sánchez, com a respectius números dos, tres, quatre i cinc de la llista.