Imatge del col·lectiu 'Malalts d'Aigua' durant la presentació de la travessia solidària

Dotze nedadors de 'Malalts d’Aigua’ faran una travessia solidària de 45 km per recaptar fons per l'ELA

Cobriran per relleus el tram entre la plataforma Casablanca i el Club Nàutic Cambrils | El celler Clos Galena donarà 1€ per cada ampolla venuda

El grup de 12 nedadors i nedadores ‘Malalts d’Aigua’, encapçalat per Jordi Cervera, farà el pròxim mes d'agost una travessia solidària per recaptar fons en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. El col·lectiu s’ha marcat també com objectiu donar visibilitat a aquesta malaltia i a la necessitat d’un servei d’atenció específic a les comarques de Tarragona per les persones que la pateixen.

Una dotzena de nedadors i nedadores participaran en aquest repte solidari i cobriran per relleus els 45 quilòmetres de distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic Cambrils. El celler Clos Galena s’ha implicat totalment en l’acció solidària i destinarà un euro de cada ampolla venuda fins a final de 2021 dels seus vins ‘Secrets de Mar’ a la Fundació Miquel Valls.

L’acte de presentació de la travessia solidària va tenir lloc aquest dissabte, 1 de maig, a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils i va comptar amb la presència de l'exporter i exentrenador de futbol, Juan Carlos Unzué, diagnosticat d'ELA l'any 2019. Unzué va assegurar que «li encanta» que a través de l’esport es facin projectes d’aquest tipus, ja que l’esport transmet «empatia, solidaritat i treball en equip». En la presentació també hi va participar l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la responsable de comunicació de la Fundació Miquel Valls, Anna Rigola; la gerent del celler Clos Galena, Merche Dalmau i el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú.

El Club Nàutic Cambrils se suma al repte i col·laborarà activament en l’organització i promoció de l’esdeveniment, que tindrà lloc el proper mes d’agost. El President del Club Nàutic Cambrils, Ramón Vallverdú, ha destacat que el Club no dubta en col·laborar amb esdeveniments solidaris, ja que també estan presents en els valors i fonaments dels Club.