Imatge d'arxiu del poble de Masboquera

Masboquera celebra el cap de setmana la Festa Major en honor a Santa Isabel d'Hongria

El poble de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha programat una vintena d'actes festius

El poble de Masboquera, que forma part de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, celebrarà aquest cap de setmana, del 18 al 20 de novembre, la seva Festa Major, en honor a Santa Isabel d'Hongria, 'Santa Zabet', patrona del poble. Durant aquests dies, la Regidoria de Festes i el Club Esportiu de Masboquera han organitzat, amb la col·laboració dels veïns i de diverses entitats locals, gairebé una vintena d'actes, que es poden consultar clicant aquí.

Les activitats  programades són gratuïtes i per a tots els gustos i edats. En aquest sentit, el programa de festes inclou activitats infantils (taller de serigrafia i espectacle de circ) i actes tradicionals, com la processó amb la Banda Municipal de Música Clau de Vent, l'homenatge a la gent gran, el correfoc amb la Colla de Diables de Vandellòs, la cercavila amb els Capgrossos de Vandellòs i els Gegants de l'Hospitalet de l’Infant i la XXXIII Tirada de bitlles.

Així mateix, també hi haurà actuacions musicals —vermut electrònic amb The Trilers, nit de karaoke i sessió amb el DJ Joanet FM i un concert del grup d’acordionistes Catukra— i altres propostes destacades com la nit de monòleg amb Edu Mutante, una caminada familiar a Castelló i el castell de focs artificials de fi de festa.