Una carabassa de Halloween.

La Masia Catalana es converteix en un passatge del terror per Halloween

Es podrà visitar del 29 al 31 d'octubre i l'accés serà gratuït i recomanat per a majors de 14 anys

La Masia Catalana de Salou obrirà les seves portes amb un aspecte totalment diferent per celebrar l'època de Halloween. Durant els dies 29, 30 i 31 d'octubre, l'edificació tindrà un passatge del terror anomenat 'La Maledicció de la Masia' per viure una festivitat terrorífica i tenebrosa. L'entrada, totalment gratuïta, ve adreçada pels majors de 14 anys i l'horari d'obertura serà entre les 20 i les 24 hores, amb un accés segons l'ordre d'arribada.

L'activitat, organitzada per l'àrea de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou juntament amb la regidoria de Joventut del consistori, ve planificada amb una ruta que compta amb una gran varietat de personatges realment terrorífics situats en diferents espais de la Masia Catalana. L'única semblança que tenen aquests protagonistes, a part de causar veritable por, és que les seves temàtiques se situen dins del món rural, que fan que aquest passatge del terror sigui un esdeveniment mai vist anteriorment. Per crear encara més entusiasme, l'organització ha posat en marxa un vídeo promocional sobre el passatge del terror dedicat a la ciutadania salouenca.

A més, durant el mateix termini de dies que es reproduirà 'La Maledicció de la Masia', l'àrea de Joventut ha posat en marxa el concurs de l'aplicació viral TikTok 'Halloween Jove a Salou'. Les bases del certamen venen explicades al perfil d'Instagram @joventutsalou; amb un premi de dues entrades per al parc d'atraccions de Salou, el PortAventura. Així mateix, des de l'Ajuntament es proposaran altres reptes terrorífics a les xarxes socials.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, s'ha mostrat satisfet per la creació d'aquest passatge i ha valorat de manera positiva "la novetat, la gran qualitat i la varietat de l'oferta cultural i d'entreteniment que tenim previst oferir per al públic juvenil, aquest any, durant aquestes dates".