Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant

El Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant obre portes aquest divendres

Aquest dia també es durà a terme la decoració nadalenca del municipi

Estem exactament a un mes de tornar a gaudir de les festes nadalenques, o inclús menys. De fet, a l'Hospitalet de l'Infant, s'han avançat i ja escalfen motors per engegar el Mercat de Nadal.

El certamen tindrà lloc  del 26 al 28 de novembre i del 3 al 5 de desembre, a la Plaça Catalunya del municipi. Per a més informació cal accedir al següent enllaç.

Diversitat d'activitats

Un total de 13 parades locals faran que els ciutadans puguin comprar articles  de tota mena, com poden ser joguines, artesania, decoració, roba, complements, entre d'altres.

No obstant això, aquesta no serà l'única funció del Mercat de Nadal, ja que les persones que el visitin, s'hi trobaran allí diferents activitats, adreçades especialment per als més petits de la casa. L'organització ha programat animació de carrer, música en directe, photocall de Nadal i tallers de manualitats.

L'horari d'obertura, planificat per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, serà els divendres de 17 a 20 hores, els dissabtes d'11 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i els diumenges d'11 a 13.30 hores.

Una programació nadalenca molt àmplia

El dia 26 de novembre, a part de celebrar la inauguració del Mercat de Nadal, es produirà l'acte oficial de  l'encesa dels llums de Nadal  al municipi. A les 18 hores, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, i a les 19 hores a la Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant.

A totes dues ubicacions, després de dur a terme la decoració nadalenca, s'hi oferirà una xocolatada popular  de la mà de l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ACHV) i música en directe, el grup d'acordionistes Catukra i l'alumnat de l'Escola Municipal de Música a Vandellòs, i el Cor jove de l'Escola Municipal de Música i el professor Gerard Francesch a l'Hospitalet.

A partir del pròxim divendres 26, arrencarà la programació d'activitats que ha organitzat l'Ajuntament en col·laboració de diverses entitats locals, perquè els ciutadans tornin a gaudir d'un Nadal màgic. Per consultar el calendari d'activitats es pot accedir a la web municipal.