Desplegament policial per un desnonament a Salou

La mobilització per evitar un desnonament a Salou acaba en tensió amb els Mossos

El Sindicat de l'Habitatge de Tarragona ha organitzat la mobilització | Hi ha una persona detinguda | S'ha executat el desnonament de Leo

El Sindicat de l'Habitatge de Tarragona havia fet una convocatòria per evitar un desnonament aquest matí a Salou. La Leo, una veïna de 60 anys, era a punt de ser desnonada d'un pis situat al número 2 del carrer Francolí de la localitat de la Costa Daurada.

El sindicat ha fet la concentració per evitar que la facin fora i s'han unit unes 60 persones. El propietari del pis, segons han explicat, és CaixaBank i se la vol fer fora a través de Gramina Homes. La dona que hi viu té el certificat de vulnerabilitat social. 

A la zona, juntament amb els concentrats, també hi havia els Mossos d'Esquadra. Han fet un gran desplegament davant l'edifici on viu la senyora, perquè han estat requerits per la comitiva judicial. 

A les xarxes socials, el Sindicat d'Habitatge de Tarragona han destacat el gran desplegament policial per desnonar una dona de 60 anys amb discapacitat. 

En imatges que s'han vist a les xarxes socials i han ensenyat a través de Twitter el sindicat, s'han vist moments de tensió  entre mossos i els concentrats. Aquests intentaven impedir l'accés a l'interior de l'edifici on s'ha de desnonar la senyora de Salou.

Durant aquests moments d'enfrontaments, una persona ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra. L'individu, un jove de 20 anys, ha intentat saltar-se el cordó policial i, a més, ha empentat un dels agents. Per aquest motiu, se li atribueix un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Finalment, tot i els intents per evitar-ho, Leo ha estat desnonada.