El terra ple de confeti amb un barret i un nas de pallasso

Mont-roig del Camp i Miami Platja tornen a celebrar Carnaval

El cap de setmana del 25 i 26 de febrer es faran diversos actes a la localitat

Mont-roig del Camp i Miami Platja tornaran a celebrar carnaval. L'Ajuntament ho va anunciar un cop el Govern català va anunciar l'aixecament de mesures restrictives que hi havia per la covid-19.

Cercaviles i balls de disfresses ompliran els dies 25 i 26 de febrer per celebrar les activitats del Carnestoltes 2022. Tot i la recuperació d'aquest esdeveniment de festa i disbauxa, s'han suspès els concursos de carrosses i comparses.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp demana que les colles que vulguin portar alguna carrossa o música pròpia, cal que ho notifiquin al correufestes@mont-roig.cat.

Disbauxa i gresca a Mont-roig del Camp

El divendres 25 de febrer, el Poliesportiu de Mont-roig acollirà el ball de parelles amb l'orquestra Maika Band a partir de les 22 hores, amb un servei de bar a càrrec dels Kintus/es del 2021.

L'endemà, el 26 de febrer, tindrà lloc la part principal dels actes previstos. A les 16.30 hores se celebrarà una cercavila infantil amb acompanyament de la batucada Maracuyá Barcelona. Tot seguit hi haurà ball de disfresses amb música i personatges infantils de la televisió i es repartirà coca amb xocolata per la mainada durant la tarda.

A partir de les 22.20 hores, començarà la cercavila de carnaval amb un recorregut que començarà al Poliesportiu i es dirigirà als carrers Cambrils, plaça Miramar, Cristòfor Colom, Indústria, Avinguda Catalunya i carrer Cambrils. La festa finalitzarà al Poliesportiu on hi haurà ball de disfresses amb animació i música.

Cercavila de carnaval a Miami Platja

Miami Platja acollirà els actes de carnaval el dissabte 26 de febrer. A partir de les 18 hores, a la plaça Tarragona, hi haurà la cercavila de carnaval amb discoteca mòbil i un recorregut per l'avinguda Barcelona fins al centre comercial l'Illa. 

En arribar hi haurà ball de disfresses que tindrà animació i pluja de confeti, a més de repartir-se coca amb xocolata durant la tarda.