La platja de la Pineda, a Vila-seca

Mor ofegada una nena de 5 anys trobada a la deriva a la platja de la Pineda

Els fets han passat aquest migdia, prop de les dotze, i la menor estava gairebé a uns 200 metres de la platja

Tràgic matí a la platja de la Pineda, a Vila-seca. Un treballador de l'empresa de neteja del municipi vila-secà ha vist un cos a l'aigua i ha donat l'avís immediatament al 112. Salvament Marítim s'ha activat a les 11.50 hores aproximadament, un cop rebuda la trucada, i han localitzat el cos el qual es tractava d'una menor de 5 anys de nacionalitat georgiana que estava a la deriva dins el mar amb el seu flotador. Tot i que en un primer moment, a simple vista, semblava que estava a un quilòmetre de distància de la platja, des de Salvament Marítim han explicat a TarragonaDigital que es trobava a uns 200 metres de la vora de la platja.

Ràpidament s'ha activat tots els serveis d'emergència disponibles entre els quals hi havia la Policia Local de Vila-seca, una embarcació de la Creu Roja, una embarcació de Salvament Marítim, un helicòpter i els Bombers de la Generalitat. La immediata actuació ha permès trobar la menor sola al mar, a la deriva amb un flotador groc, blau i taronja.

La menor ha mort després de ser rescatada al mar

Una de les embarcacions que han actuat en el salvament, concretament la de la Creu Roja,  l'ha pogut rescatar i l'ha dut inconscient fins a terra, al Port de Tarragona, allí el SEM li ha practicat tasques de reanimació, ja que patia una aturada cardiorespiratòria.  Tanmateix no han pogut fer res per acabar salvant-li la vida i ha mort després de 45 minuts de les tasques de reanimació.

El Servei d'Emergències Mèdiques ha activat el servei de psicòlegs per atendre els familiars. La família, de Geòrgia, es trobava a la platja de la Pineda passant uns dies de vacances i el que ha començat com matí de dimarts de sorra i aigua ha acabat malauradament en tragèdia.