Sandra González

Dol a l'Ajuntament de Vila-seca: mor amb només 42 anys la regidora Sandra González

La regidora no adscrita ha mort aquest dimarts a causa d'un càncer

Dol al municipi de Vila-seca. La regidora de l'Ajuntament de Vila-seca Sandra González Rodríguez ha mort aquest dimarts a causa d'un càncer. Una llarga lluita contra una malaltia que no ha pogut superar.

Sandra González ocupava el càrrec de regidora no adscrita. Després d'entrar al consistori de la mà de Ciutadans, els cinc regidors del partit taronja abandonaven el partit i formaven la plataforma Vila-seca Som Tots, on anirien conjuntament amb el PSC per poder presentar-se a les eleccions de 2023.

La regidora, nascuda el 14 d'abril de 1980, era diplomada en Treball Social i Màster en Direcció Administrativa i Lideratge. Una empresària molt arrelada a Vila-seca que treballava en una empresa d'atenció a persones en situació de dependència i família.

La seva carrera política va començar l'any 2014 amb Juan Antonio Ramírez, amb qui ha compartit llista fins a l'últim dels seus dies. En les passades eleccions, l'any 2019, Sandra González accedia al consistori fent tasques des de l'oposició.

El seu vincle amb Ciutadans de Vila-seca, però, va ser curt. Els cinc regidors que formaven el partit i havien entrat al consistori amb Ciutadans confirmaven les discrepàncies amb la direcció de la formació i deixaven el partit. D'aquesta manera començava una nova aventura amb la fundació de la plataforma Vila-seca Som Tots.