Donació de l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada

Neix l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada per recaptar fons per a entitats del territori

S'ha fet una donació de 16.000 euros destinats a l'elaboració d'EPIs i a Càritas Salou | Es tracta d'una entitat creada per empreses del sector turístic

Neix l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada. Després del que es categoritza com 'el pitjor any  de la història per al  turisme a la província de Tarragona', un grup d'empreses de l'allotjament turístic de la Costa Daurada, ha creat aquesta entitat per recaptar fons per causes socials.

Es tracta d'una associació creada amb l'objectiu d'organitzar esdeveniments 100% solidaris. Els beneficis que s'obtinguin d'aquests actes es destinaran, íntegrament, a entitats socials del territori i altres associacions o fundacions que, per exemple, investiguin en la cura de malalties.

Donacions per repartir EPIs i aportació a Càritas Salou

Aquest any ha estat difícil per al turisme, però també pel que fa a l'organització d'actes massius. Per aquest motiu, l'associació ha decidit fer un donatiu de 6.000 euros a l'empresa Nilcar Tapisseria SL, per a l'elaboració de material sanitari i EPIs, que han estat repartits per diversos centres de salut de Tarragona.

L'associació també ha fet una donació de 10.000 euros a Càritas Salou, en memòria de  Joan Roig, qui va estar molt  involucrat  a l'entitat, i també qui va ser un dels primers hotelers de Salou, regentant l'hotel Mònaco. «Roig és molt estimat i valorat per tot el que va fer pel turisme i també pel municipi i els habitants de Salou», expliquen des de l'entitat.

Així mateix, l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada recorda que es tracta d'una organització sense ànim de lucre i que resta oberta a qualsevol empresa del sector turístic tarragoní, que vulgui col·laborar i aportar el seu gra de sorra.