Han recollit un total de 81kg de plàstics, 120kg de vidre, 70kg de paper i 433kg de rebuig

Convoquen una recollida de residus aquest diumenge a la Cala Llenguadets de Salou

La jornada de voluntariat, impulsada per l'organització Al Camp Residu Zero, tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre

L'organització Al Camp Residu Zero organitza una nova jornada de voluntariat per recollir residus. Aquest cop actuaran a un dels indrets més emblemàtics del litoral de la Costa Daurada, la Cala Llenguadets, a Cap Salou. La cita serà aquest diumenge 15 de desembre, a partir de les 10 hores.

L'acció, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou, servirà per netejar una de les cales que va quedar més afectada pel temporal del passat 22 d'octubre. Cal recordar que en aquests punts del Cap Salou on les màquines pesants tenen més dificultats per accedir, el que es va fer és amuntegar les canyes que va portar el mar a l'espera de la seva retirada.

Imatge d'arxiu de la cala Llenguadets de Salou, al bell mig del Camí de Ronda.  | Cedida

Els organitzadors han fet una crida a la participació de voluntaris i voluntàries  i recorden que «les zones que toquen al mar són de les més vulnerables».  Per participar-hi, només cal portar guants de jardineria i sacs o bosses reutilitzables per a la recollida. Així mateix, recomanen portar aigua i l'aliment necessari. A més, en acabar hi haurà coca per a tots els assistents.