L'Hospitalet acollirà un nou cicle de conferències sobre la música durant el mes de febrer

La programació comença el 4 de febrer, amb «El compromís del rock català amb la normalització musical lingüística, 1978-1985», a càrrec del músic i escriptor Jordi Català

El pròxim dilluns, 4 de febrer, el Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, al Baix Camp, donarà el tret de sortida al cicle de conferències «Febrer Musical», una iniciativa impulsada pel Campus Extens de la URV al municipi i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb el patrocini de la Regidoria de Cultura.

Rock català i normalització lingüística, xerrada inaugural

La xerrada «El compromís del rock català amb la normalització musical lingüística, 1978-1985», a càrrec del músic i escriptor Jordi Català, inaugurarà unes jornades gratuïtes que es repetiran cada dilluns de febrer, i que se celebraran, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere.

Diversos experts en matèria musical es donaran cita al municipi costaner del Baix Camp i després del dilluns inaugural serà el torn, l'11 de febrer, d’«Els anys 70. Música de transició», a càrrec de Joan Maria Martí Mendoza, diplomat en Educació Musical i llicenciat en Història i Ciències de la Música.

«Música i cinema (2a part)», el 18 de febrer

La tercera trobada, programada per al dia 18 de febrer, tractarà sobre «Música i cinema (2a part)», una interessant temàtica que ja va tractar, l’any passat, la ponent Núria Medrano Torres, llicenciada en Història i Ciències de la Música i diplomada en Educació Musical.

La quarta i última conferència, que té per títol «Victòria dels Àngels, més enllà d’una veu», tindrà lloc el dilluns 25 de febrer i anirà a càrrec de M. Carme Domingo Belando, doctora en Història i Història de l’Art i Títol Superior de Música del Liceu de Barcelona.