Nova oferta formativa al Viver d’Empreses de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obre la preinscripció a la nova oferta formativa

Hi ha una vintena de cursos i tallers que ofereix l’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obre el període de preinscripció a una nova oferta formativa, corresponent al darrer trimestre de 2021. Una proposta feta per l'empresa municipal de promoció econòmica del municipi, IDETSA.

Es tracta d'una proposta inicial que inclou una vintena de cursos i tallers, adreçats a persones en actiu i en situació d'atur que vulguin millorar l'ocupabilitat i les seves competències professionals. Una formació que servirà per enriquir els seus currículums.

Els cursos estan relacionats amb els sectors del màrqueting digital, les noves tecnologies, l’administració, el comerç, l’esport i el lleure, la restauració i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Els tallers estan vinculats a la restauració (tast d’olis i de vins), al Servei d’Assessorament a l’Emprenedor/a (finances per a no financers) i al Servei d’Orientació Laboral (gestió de l’eina curricular d’IDETSA, procés i eines de recerca de feina i entrevista de treball).

Els cursos d'IDETSA

L'oferta formativa que ha elaborat IDETSA s'ha fet tenint en compte les demandes de les tres associacions empresarials del municipi i del teixit empresarial local, en general. També ha tingut en compte les preferències de les persones inscrites a la seva Borsa de Treball.

Les persones interessades han d’omplir un formulari que trobaran a la pàgina web d’IDETSA  i marcar els cursos que volen fer. En funció de la demanda, IDETSA anirà programant els cursos i tallers i es posarà en contacte amb els inscrits/es per informar-los de les dates, horaris i preus, perquè puguin tramitar la inscripció corresponent.

L'empresa municipal pretén conèixer amb antelació quins són els interessos de la ciutadania, adaptar-se a les seves necessitats formatives, i donar-li l’opció de fer suggeriments. Aquests seran tinguts en consideració a l’hora de programar la propera oferta de cursos.