Presentació de la nova pàgina web del comerç de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant crea una pàgina web per vendre productes dels comerços locals

Una vintena de comerços ofereixen els seus productes, però s'aniran incorporant més de manera progressiva

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant posa en marxa una iniciativa pionera per dinamitzar el comerç local. Des d'ahir, 7 d'octubre, el Mercat del Mestral  ja es troba a  Internet, a través d'una nova pàgina web, que ha estat creada per l'Ajuntament, i que permet als comerços locals del municipi vendre els seus productes.

En aquesta primera fase del projecte, fins a  una vintena d'establiments comercials oferiran els seus productes a través de la xarxa. L'objectiu del consistori és que, progressivament, es  vagin incorporant comerços interessats en la iniciativa.

A banda d'aquests  20 establiments, a la mateixa pàgina web es pot trobar un directori de botigues que ja oferien el servei de venda en línia.

Comprar còmodament i de manera segura

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, María José Gómez, ha expressat que «Amb la creació d’aquest 'marketplace', l’Ajuntament pretén donar accés als comerciants locals a un nou canal de venda i augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda».

La presentació va tenir lloc ahir a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. En l'acte, la regidora va afegir que aquest nou espai comercial permetrà, als compradors, gaudir d'una gran varietat de productes en un mateix portal i realitzar les compres d’una manera còmoda, senzilla i segura.

Actualment el portal mercatdelmestral.com ofereix més de 700 productes i serveis de tota mena, de moda, d’estètica i de salut; d’alimentació; articles per a la llar; de floristeria, d’esports; de fotografia; de viatges, entre altres; tots provinents de  comerços locals i de proximitat.

Tal com detalla l'ajuntament, cada comerciant ha establert el tipus de pagament que li és més convenient, com pot ser PayPal, transferència bancària i, un servei que entrarà en funcionament pròximament, el Bizum. El servei de recollida també pot ser al mateix establiment o, en alguns casos, amb servei de transport.

Alguns comerços celebraran l'obertura d'aquest nou servei oferint descomptes i promocions als seus clients. Així mateix, les primeres persones que utilitzin aquesta plataforma per comprar rebran una bossa amb el logo del Mercat, un obsequi de la Regidoria de Comerç.