Imatge de Nuria Pajares en una publicació al seu perfil d'Instagram

Una 'influencer' tarragonina protagonitza el vídeo més viral de les últimes hores

Nuria Pajares, nascuda a Tarragona i resident a Salou, regala una bossa Louis Vuitton a la seva filla per acabar els exàmens de selectivitat

La protagonista d'un dels vídeos més virals les xarxes socials en les darreres hores és de Tarragona. Es tracta d'unes imatges que la 'influencer' tarragonina, resident a Salou, Nuria Pajares, va penjar aquest dijous al perfil de TikTok i que han estat vistes per milions de persones. En ell, Pajares anuncia a la seva filla Maria un regal que li ha fet per celebrar el final dels exàmens de selectivitat que ha fet la jove.

Després de lloar les bones notes que ha tret la seva filla durant el batxillerat i que la selectivitat ha anat «molt bé», Nuria Pajares desvetlla a la seva filla el regal que li farà amb una fotografia que li ha enviat al seu Whatsapp. Quan la Maria obre la imatge comença a plorar d'emoció, sense poder dir cap paraula i amb els ulls plens de llàgrimes.

Al final del vídeo, que acumula més d'un milió de reproduccions a TikTok, ensenya la foto a la càmera i acaba el misteri: una bossa de la marca Louis Vuitton. O com deia Nuria Pajares al vídeo, «el seu primer Luisviii».

La viralitat del vídeo ha fet que hagin aparegut molts mems a través de les xarxes socials, especialment a Twitter. 

Qui és Nuria Pajares?

Nascuda a Tarragona fa 42 anys, Nuria Pajares va fer el salt el gran salt a les xarxes socials amb el confinament decretat el març del 2020. Convençuda per les seves filles, va fer un primer vídeo a TikTok amb mascareta i un tros de pastís durant l'aniversari de la seva filla. Pocs dies després, un vídeo fent broma amb la Nutella va convertir-se en viral, superant el milió de visualitzacions.

@nuriapajares

Responder a @angeebo07 Lo hice a suerte 🍀 y me tocó el bote pequeño 😂😂 ##viral##parati##fyp

♬ sonido original - nuria pajares

A partir d'aquí, el creixement del seu perfil va ser meteòric, acumulant ara com ara 1,8 milions de seguidors. Ara, segons explicava fa un parell de mesos al 'Diari de Tarragona', compagina la seva feina com a comercial a l'empresa familiar amb la gestió de la seva marca a les xarxes socials.

Així, en aquest any i escaig, Nuria Pajares ha col·laborat amb marques com Sánchez Romero Carvajal, Mr Wonderful, Argal, Granini, About You o Wordans, entre d'altres. Tot un fenomen a les xarxes socials sorgit a casa nostra.