Un grup de nens a punt de fer una activitat a la platja

Vandellòs i l'Hospitalet obren les inscripcions a les activitats esportives d'estiu

Estan programades del 4 de juliol al 12 de setembre

L'estiu està a tocar i els municipis ja preparen les activitats per als infants i adolescents. L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a través de l'Àrea d'Esports, ha organitzat una àmplia oferta d'activitats.

El regidor d'Esports, Diego Garcia, ha explicat que s'ha fet aquesta aposta «amb l’objectiu de facilitar, un any més, la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i de proporcionar als i les participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport».

Les preinscripcions es poden fer des d'aquest 25 de maig i fins al 12 de juny per Internet, a través de la pàgina web municipal. Les inscripcions romandran obertes el mes de juliol sempre que hi hagi places disponibles. 

La proposta per aquest estiu

Per aquest estiu hi ha propostes previstes del 4 de juliol fins al 12 de setembre, a uns preus molt assequibles. Hi haurà activitats multiesportives en horari de matí, de 9 a 13.30 hores, per als infants de P3, P4 i P5. Aquests consistiran en activitats d’iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers.

Per a les categories des de prebenjamí fins a cadet, s'inclouran diversos tipus d’activitats, com ara caiacs, pales, senderisme, snorkel, BTT, escalada, vela, jocs tradicionals, voleibol, bàsquet, pàdel, tennis, natació, atletisme, hoquei herba, beisbol, korfball, tennis taula, entre moltes altres més.

L’Àrea d’Esports també ha programat dos campus esportius a Vandellòs per a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil: un de futbol sala, del 8 al 12 de juliol, amb la col·laboració del CFS Vandellòs; i un altre d’handbol, de l’11 al 15 de juliol.

A més, aquest estiu es posaran a l’abast, com és habitual, cursos de natació per a totes les edats tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant del 4 de juliol al 2 de setembre; i cursos de raqueta: de tennis i pàdel, a l’Hospitalet de l’Infant, del 4 al 29 de juliol; i de pàdel a Vandellòs, de l’1 al 5 d’agost, per a infants i per a persones adultes.

D’altra banda, per tal d’ajudar les famílies en aquest període lectiu, a més, es brindarà el servei d’acollida, entre les 8 i les 9 del matí, i de menjador.