Imatge de l'espai on s'ubicarà la nova atracció Uncharted de PortAventura

PortAventura ensenya la nova atracció: primeres imatges

El parc temàtic ha iniciat la publicació d'una sèrie de vídeos en què fa un seguiment dels treballs de la nova atracció, basada en la pel·lícula 'Uncharted'

PortAventura World ha tancat fa pocs dies la temporada després de la celebració del Nadal, però des del parc temàtic de la Costa Daurada ja treballen en la nova temporada, que serà la més llarga de la història i que començarà per Carnaval. En aquest sentit, a la zona del Far West es treballa en la gran novetat que es prepara per a aquest 2023: la muntanya russa Uncharted, basada en la pel·lícula del mateix nom.

Fa setmanes que a PortAventura es treballa en la construcció d'aquesta nova atracció que es preveu inaugurar durant la pròxima primavera. Els visitants del parc temàtic durant la campanya de Nadal han pogut observar la zona on es fan les obres, amb un cartell Uncharted fixat, de la nova muntanya russa.

Cal recordar que la inversió total del projecte, que ha estat possible gràcies a l'acord de llicència entre PortAventura World i Sony Pictures, és de 25 milions d'euros.

Seguiment de la construcció de la nova muntanya russa Uncharted

Per tal de fer un seguiment de les obres i informar els seus seguidors, PortAventura ha iniciat aquesta setmana unes píndoles en vídeo, sota el títol 'Uncharted Diaries', sobre com evolucionen les obres de construcció de la nova atracció. Luis Valencia, director de Desenvolupament de PortAventura World, ha explicat que «Uncharted serà una muntanya russa interior, a les fosques, un fet que la farà molt especial».

En aquest sentit, ha assenyalat que «l'atracció permetrà fer moltes coses que combinades amb la foscor i els audiovisuals oferiran una sensació completa als clients». Fins ara, ha destacat Valencia, s'ha fet molt obra civil, com la cimentació, la construcció de l'edifici i ja s'ha començat amb el cablejat. Finalitzada aquesta fase, es donarà pas a la construcció mecànica.

Segons explicava PortAventura a finals del mes de novembre, aquesta muntanya russa 'dark ride' tindrà un recorregut de prop de 700 metres en un espai immersiu únic, de 4.800 metres quadrats i 16 metres d'altura. En aquest sentit, s'assegura que «aquesta nova i emocionant atracció promet descobrir territoris foscos i inexplorats durant una estimulant expedició que no els deixarà indiferents»